Tänään tv:ssä: Ehkä 2010-luvun huonoin toimintaelokuva on silkkaa rahastusta – ”Miten kukaan antaa tämän tunarin ohjata yhtään mitään?”

10.09.2020 08:45 | Muropaketin toimitus

Ensimmäinen Taken oli hyvää toimintaviihdettä, toinen ei niinkään, ja kolmas Taken olikin sitten jo aivan kamalaa kuraa.

Olivier Megatonin ohjaamassa Taken 3:ssa (2014) Liam Neeson esittää taas entistä CIA-agenttia, Bryan Millsiä, joka lavastetaan syylliseksi ex-vaimonsa murhaan. Puhdistaakseen nimensä ja selvittääkseen todelliset syylliset Millsin on pysyteltävä askeleen edellä poliisin armotonta ajojahtia, jota johtaa etevä rikostutkija Franck Dotzler (Forest Whitaker).

Muropaketin arviossa Hero-kanavalla kello 21.00 alkava Taken 3 sai vain yhden tähden ja tuhat iskua härskillä turskalla:

”Kakkososankin ohjannut Oliver Megaton onnistuu alittamaan / ylittämään itsensä. Miten kukaan antaa tämän tunarin ohjata yhtikäs mitään on täysin käsittämätöntä. Megatronilla, anteeksi siis Megatonilla ei ole mitään käsitystä mitä ohjaaminen tarkoittaa. Itse asiassa rikkinäinen Megatron tai jokin muu hajalla oleva robotti Taken 3:n on tainnut jäljen perusteella tehdäkin. Voihan klik-klik-klik, välkynvälkyn ja räpsytiräpsynräps sentään. Elokuvan toimintakohtauksista ei jäänyt mieleen yhtikäs mitään muuta kuin jossain vaiheessa hidastettuna ilmassa pyörivän auto, sillä sarjatulella silmäkalvoille ammutusta välkkeestä ei saa yhtikäs mitään selvää. Leikkaustyyli aiheuttaa hyvin todennäköisesti epileptisen kohtauksen kyseisestä vaivasta kärsiville ja päänsäryn kaikille muille.”

Liam Neesonin Taken 3 on raivostuttavan huonoa toimintamoskaa

Välttäkää Taken 3:a kuin tuhatta piripäistä piraijaa!