Tänään tv:ssä elokuva, jolle Suomi ei lämmennyt – Hittikomedian jatko-osa keräsi meillä vain 2571 katsojaa

18.10.2021 09:16 | Muropaketin toimitus

Vuoden 2004 Paha pukki (Bad Santa) muodostui vuosien saatossa sen verran suosituksi kulttielokuvaksi, että sille tehtiin jatko-osa 12 vuotta myöhemmin. Suomalaisia ei Paha pukki 2 kuitenkaan kiinnostanut pätkääkään.

Marraskuussa 2016 ensi-iltansa saanut Paha pukki 2 (Bad Santa 2) keräsi Suomessa vain 2571 katsojaa. Leffa floppasi myös kansainvälisesti, sillä sen lipunmyynti jäi reiluun 24 miljoonaan dollariin, tuotantobudjetin ollessa 26 miljoonaa.

Mikäli (anti)joulukomedia kiinnostaa kotioloissa, voi Paha pukki 2:n katsoa tänään Hero-kanavalta kello 21.00 tai vaihtoehtoisesti Elisa Viihde Viaplaysta.

Oscar-voittaja Billy Bob Thornton palaa rooliinsa kaikkien rakastamana antisankarina Willie Sokena. Halvan viskin, ahneuden ja vihan siivittämänä ja kärttyisen pienen apurinsa Marcuksen (Tony Cox) avulla hän suunnittelee ryöstävänsä chicagolaisen hyväntekeväisyysjärjestön jouluaattona. Kaksikon mukaan liittyy myös iloisenpulskea hymypoika Thurman Merman (Brett Kelly), joka tuo esiin Willien inhimillisen puolen. Pakkaa sekoittaa entisestään Willien kammottava äiti Sunny Soke (Oscar-voittaja Kathy Bates), joka on poikkeuksellisen äijämäinen ämmä. Sunnyn myötävaikutuksella porukan rikollinen kunnianhimo kasvaa ja taso laskee. Kaiken huipuksi Willien pään pistää pyörälle kurvikas hyväntekeväisyysjohtajatar Diane (Emmy-voittaja Christina Hendricks) jonka sydän on kultaa ja libido terästä.

Muropaketin uusimmat