Tänään tv:ssä: Illan elokuvassa on kaksi heikkoa kohtaa, ja Brad Pitt on niistä toinen – ”Samat temput on nähty jo moneen kertaan”

29.03.2020 14:40 | Muropaketin toimitus

Brad Pitt esittää useimmiten elokuvien sankareita tai vähintäänkin sympaattista renttua. Tänään televisiossa nähtävässä Killing Them Softlyssa Pitt esittää kylmäveristä mafian tappajaa.

Yle TV2:lla kello 21.00 alkava ja myös Yle Areenassa julkaistava Killing Them Softly on ”mustan huumorin höystämä rouhea rikoselokuva, jossa kolme amatööriä ryöstää mafian järjestämän pokeripelin ja tosi ammattilainen lähetetään palauttamaan rahat ja järjestys.”

Brad Pitt, James Gandolfini, Ray Liotta, Ben Mendelsohn ja Sam Shepard tähdittävät Andrew Dominikin vuonna 2012 ohjaamaa elokuvaa.

Muropaketin arvostelussa Killing Them Softlysta todettiin seuraavaa:

”Ikävä kyllä elokuvassa on kaksi piirrettä, jotka eivät viehättäneet ainakaan minua. Niistä ensimmäinen on maneereihin turhan vahvasti tukeutuva Brad Pitt. Hän pyörittelee hammastikkua suussaan, venyttelee alahuulta kielellään ja naputtelee sormuksella pöytää. Samat temput on nähty kovin moneen kertaan, ainakin 12 Monkeysistä asti. Pitt kokeilee olla limainen hurmuri, mutta vaikutus jää laimeaksi. Samantapaisessa roolissa äskettäin Killer Joessa nähty Matthew McConaughey onnistui tehtävässä paljon vakuuttavammin.”

Arvostelu: Killing Them Softly fiilistelee, tappaa ja alleviivaa

Alla illan elokuvan traileri.