Subin illan elokuva oli valtava hitti Suomessa – 350 000 ihmistä halusi nähdä komedian, jonka sankari ”aikoo kuolla koska kaikki hommat on tehty”

20.09.2021 07:07 | Muropaketin toimitus

Sub esittää maanantai-illan elokuvana huippusuosioon nousseen MIelensäpahoittajan (2014) jatko-osan. Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018) alkaa kanavalla kello 21.00.

Mielensäpahoittaja aikoo kuolla, koska kaikki hommat on tehty ja elämästä kadonnut tarkoitus. Mutta juuri kun oma arkku on valmistumassa, Mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä. Lapsenlapsi, 17-vuotias Sofia on ongelmissa ja tarvitsee isoisänsä jääräpäisyyttä, viisautta ja takan lämpöä. Mielensäpahoittaja taas saa elämäänsä tarkoituksen ja suuren salaisuuden.

Pääosia Tiina Lymin ohjaamassa Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvassa esittävät Heikki Kinnunen, Satu Tuuli Karhu, Kaisa Hela, Elina Knihtilä, Mari Perankoski, Iikka Forss, Sulevi Peltola, Janne Reinikainen, Sari Siikander ja Jani Volanen.

Dome Karukosken ohjaama Mielensäpahoittaja keräsi huimat 500 000 katsoja. Jatko-osa ei yltänyt läheskään samaan, mutta paha 350 000 katsojaa on silti epäonnistumisena pitää. Jos ensimmäisen Mielensäpahoittajan haluaa kerrata ennen jatko-osan katsomista, voi sen löytää Elisa Viihde Viaplaysta. Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja ei sen sijaan striimattavissa ole, paitsi tietenkin vuokraamoiden kautta.

Ensi vuonna luvassa on myös kolmas Mielensäpahoittaja-elokuva, kuten hiljattain kerroimme:

Kolmas Mielensäpahoittaja-elokuva tekeillä – Nyt lähdetään Saksaan asti mieltä pahoittamaan