Uusimmat

Tänään tv:ssä: Johnny Deppin uran suurin hitti – ”En palaisi siihen rooliin edes 300 miljoonasta dollarista”

22.06.2022 09:41 Muropaketin toimitus

Pirates of the Caribbean

Vuosi 2003 muutti Johnny Deppin uran. Siihen asti näyttelijä oli arvostettu kulttisuosikki, mutta Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous -elokuvan jälkeen Deppin tiesivät kaikki vauvasta vaariin ja Kouvolasta Koreaan.

Nelosella tänään kello 21.00 nähtävässä Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirouksessa (Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl) ”Johnny Depp esittää vastustamatonta konkarimerirosvoa Jack Sparrow’ta, joka haluaa tehdä tilit selviksi pelätyn ryöväri Barbossan (Geoffrey Rush) kanssa. Sparrow intoutuu uuteen taisteluun, kun Barbossa kaappaa kuvernöörin kuvankauniin tyttären (Keira Knightley). Avukseen hän saa nuoren naisen sankarillisen ihailijan Willin (Orlando Bloom)”.

Johnny Depp palasi Jack Sparrow’n rooliin Mustan helmen jälkeen neljä kertaa, mutta kuuluisa riita ja oikeusjutut ex-vaimo Amber Heardin saivat Disneyn ottamaan etäisyyttä näyttelijään, ja niinpä Pirates of the Caribbean -elokuvia ei ole tullut enää enempää muutamaan vuoteen. Tällä hetkellä arvuutellaan ahkerasti, vieläkö Disney ehdottaa Deppille yhteistyötä. Uuden piraattiseikkailun toteutuminen voi kuitenkin olla epätodennäköistä, sillä keväällä Johnny Depp ilmoitti, ettei palaisi Disneyn leipiin edes 300 miljoonasta dollarista.

Johnny Deppin ura Jack Sparrow’na on ohi – ”En tekisi uutta Pirates of the Caribbeania edes 300 miljoonasta dollarista”

Elokuva-alalla ollaan kuitenkin luottavaisia siihen, että Jack Sparrow’n ura valkokankaalla ei ole vielä ohitse. Etenkin kun Deppiä jäi harmittamaan, ettei hahmo saanut asiallisia jäähyväisiä:

“Johnny Depp palaa vielä Pirates of the Caribbean -elokuviin, Disney ei jätä niitä rahoja väliin”

Johnny Depp jätti Pirates of the Caribbean -elokuvat, mutta yksi asia jäi Jack Sparrow’ssa harmittamaan

Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous löytyy suoratoistona Disney+:sta, samoin hittielokuvan jatko-osat.