Tänään tv:ssä: K18-elokuva, joka tarjoaa ”paljasta pintaa ja hotteja hoitsuja” – ja pilasi pääosan näyttelijän uran

21.03.2021 08:25 | Muropaketin toimitus

Hero esittää sunnuntain myöhäisillassa eroottisen eksploitaatioelokuvan Nurse 3D.

Nurse 3D:n tarina kuuluu seuraavasti:

”Päivisin Abby Russell (Paz de la Huerta) on sisar hento valkoinen, jonka käsiin kukaan ei epäröisi uskoa elämäänsä. Mutta yön laskeutuessa tarkasti tärkätyn hilkan alta kuoriutuu tyystin toisenlainen hoitaja… Viehätysvoimaansa hyväksi käyttäen Abby houkuttelee petollisia miehiä paljastamaan todellisen nahkansa – ennen kuin auttaa nämä brutaaliin kuolemaansa. Nuoremman sairaanhoitajattaren päästessä Abbyn yöllisten puuhien jäljille, on Abbyn otettava kovat keinot käyttöön. Mutta saako Abby harhautettua hoitajatarta riittävän pitkään saadakseen pettureista pahimman tilille teoistaan…”

K18-ikärajan saanutta jännitysnäytelmää päästään seuraamaan Herolla kello 23.15 alkaen. Halutessaan Nurse 3D:n voi katsoa myös Ruutu-palvelusta.

”Suomalaissukuinen Douglas Aarniokoski on käsikirjoittanut ja ohjannut rehellisen eksploitaatioelokuvan, josta ei puutu paljasta pintaa, hotteja hoitsuja, ruiskuja ja roiskeita”, hehkutettiin maahantuojan tiedotteessa Nurse 3D:n saapuessa Suomeen.

Näin jälkikäteen hehkutus on asia, jota Nurse 3D -elokuvaan on harvemmin liitetty. Elokuva haukuttiin pahasti pystyyn ja jopa pääosaa esittänyt Paz de la Huerta piti sitä hirvittävänä:

”Se elokuva pilasi urani” – Seksikauhistelun naistähti vaatii suomalaissukuiselta ohjaajalta miljoonia

Muropaketin uusimmat