Tänään tv:ssä: Kerrankin vähän vaihtelua! – Näitä kahta elokuvaa ei koskaan aikaisemmin ole Suomen televisiossa esitetty

29.08.2020 12:00 | Muropaketin toimitus

”And Now for Something Completely Different…”

Suomen televisiossa riittää uusintoja uusintojen perään ja niiden päälle vielä pari uusintaa lisää. Tänään kaavaa rikotaan isolla kädellä, kun valtakunnallisilla kanavilla nähdään peräti kaksi elokuvaa, joita ei aikaisemmin ole Suomen televisiossa nähty.

Sub esittää tänään kello 21.00 Live by Nightin vuodelta 2016.

”Poliisin poika Joe Coughlin on kääntänyt perheen historialle selkänsä ja ryhtynyt kieltolain aikana gangsteriksi. Hän on noussut ylemmäs alamaailman portailla, mutta kun hän rakastuu mafiapomon tyttöystävään, riski kasvaa.”

Pääosia Ben Affleckin ohjaamassa elokuvassa esittävät Affleck itse sekä Sienna Miller, Zoe Saldana, Elle Fanning, Chris Messina ja Chris Cooper.

Samaan aikaan Live by Nightin kanssa TV5:llä alkaa samana vuonna ilmestynyt Mine.

”Epäonnistuneen salamurhayrityksen jälkeen Yhdysvaltojen merivoimien sotilas joutuu yksin aavikolle keskelle miinakenttää. Sotilaan on selvittävä erämaassa yksin kapinallisia, aavikon vaaroja ja pään sisäisiä ääniä vastaan.”

Fabio Guaglionen ohjaaman elokuvan tunnetuin tähti on The Lone Rangerista tuttu Armie Hammer. Muita keskeisiä näyttelijöitä ovat Annabelle Wallis ja Tom Cullen.