Uusimmat

Tänään tv:ssä: Maanantai-illan elokuvat ovat tänään jämäluokkaa, mutta yksi valttikortti niillä on hihassaan

14.10.2019 06:31 Muropaketin toimitus

Maanantai-iltana Suomen televisiossa nähdään peräti kaksi elokuvaa Nicolas Cagelta. Molemmat edustavat Cagen tuotannon jämäsarjaa.

Laadulla ei ole Nextiä tai Mustaa noitaa siis pilattu, mutta haitanneeko tuo. Ihan sama miten huono elokuva Nicolas Cagen ympäriltä löytyy, näyttelijää katsoo silti lähes aina ilokseen, roolissa kuin roolissa.

Next (2007) alkaa Herolla kello 21.00.

”Nicolas Cage esittää pääosaa Bond-ohjaaja Lee Tamahorin (Kuolema saa odottaa) vauhdikkaassa toimintatrillerissä. FBI-agentti (Julianne Moore) yrittää värvätä Las Vegasissa asuvan viihdetaiteilijan Crisin (Nicolas Cage) avustajakseen estääkseen terroristien pommiattentaatin Los Angelesissa. Mies ei halua ottaa tehtävää vastaan ja päätyy yhteiselle pakomatkalle kuvankauniin Lizin (Jessica Biel, mm. Silmänkääntäjä, Stealth) kanssa. Elokuva perustuu Philip K. Dickin (Minority Report, Total Recall) novelliin, jota on ollut työstämässä käsikirjoitukseksi mm. Armageddon – ja Die Hard: Koston enkeli -menestykset kirjoittanut Jonathan Hensleigh.”

Musta noita (Season of the Witch) alkaa Subilla kello 22.00.

”Toimintaelokuvien kuningas Nicolas Cage ja Hellboyn Ron Perlman tähdittävät yliluonnollista toimintaseikkailua, jossa pimeä keskiaika toimii sankaruuden ja valtavan pahuuden näyttämönä. Ristiretkeläiset Behmen ja Felson palaavat Lähi-idän taistelutantereelta, mutta heidän kotinsa on valloittanut rutto. Noituudesta syytetyn nuoren naisen väitetään olevan sairauden takana, ja vastahakoisesti ristiretkeläiset lähtevät viemään naista kaukaiseen luostariin, jossa hänet puhdistetaan helvetin pahuudesta. Todellinen vaara ei ole noidan häkin kalterien sisäpuolella, vaan ruton saastumassa ulkomaailmassa.”