Tänään tv:ssä: Matt Damonin elokuva, jonka ohjaaja itse haukkui – ”Haluaisin tehdä sen uusiksi”

23.08.2019 12:01 | Muropaketin toimitus

Perjantai-ilta houkuttelee lähtemään humpalle ja sihijuomalle. Tänään televisio tarjoaa kuitenkin parikin hyvää syytä jäädä kotiin.

Suomen televisiossa nähdään ensi yönä kaksi Matt Damonin tähdittämää tieteisseikkailua. Nelonen esittää Elysiumin kello 23.20 alkaen, ja Sub The Martianin eli Yksin Marsissa -tieteisjännärin kello 00.25 alkaen.

Vaikka molemmilla elokuvilla on vahvuutensa, voimme suositella niistä lämpimämmin The Martiania.

Mahdollisesti samoin tekisi myös 115 miljoonaa dollaria maksaneen Elysiumin ohjannut Neill Blomkamp, joka ei ollut järin tyytyväinen vuonna 2013 valmistuneeseen elokuvaansa.

”Pohjimmiltaan sen tarina ei mielestäni ole oikea tarina. Olen yhä sitä mieltä että Maan yläpuolella leijuva saareke, joka on täynnä rikkaita, on mahtava idea. Rakastan sitä niin paljon, että haluaisin melkein palata aiheen pariin ja toteuttaa sen kunnolla. Elysiumin käsikirjoitus ei vaan… Minä en vaan tehnyt tarpeeksi hyvää elokuvaa, siitä tässä on kyse. Minusta tuntuu että toteutin kaiken mahdollisen mitä toteuttaa voi, kuten puvut ja lavasteet ja tehosteet, todella hyvin. Tarina, eli se mihin kaikki muu pohjasi, kuitenkin sakkasi” Blomkamp harmitteli helmikuussa 2015.

Alla molempien leffojen trailerit.

Muropaketin uusimmat