Tänään tv:ssä: Mel Gibsonin kännisekoilujen jälkeen tehty elokuva, jolta kukaan ei odottanut mitään – mutta sehän olikin oikein hyvä

02.05.2021 13:14 | Muropaketin toimitus

Mel Gibson alkaa olla Hollywoodissa taas salonkikelpoinen elokuvantekijä, mutta toista se oli vielä kymmenisen vuotta sitten Suuren Romahduksen jälkeisenä aikana.

Jouduttuaan pidätetyksi rattijuoppoudesta ja solvattuaan juutalaisia vuonna 2006, Mel Gibsonin ura meni hetkellisesti pöntöstä alas. 2010-luvun alussa Gibson teki huomattavasti aikaisempaa pienempiä elokuvia, joilla hän koetti pitää itsensä mukana elokuva-alalla. Yksi näistä leffoista oli tänään Yle TV2:lla nähtävä Get the Gringo.

Aniharva odotti Adrian Grünbergin vuonna 2012 ohjaamalta elokuvalta yhtään mitään, mutta toimintajännäri toimikin odottamattoman hyvin, ja on saanut kehuja esimerkiksi Internet Movie Databasen käyttäjiltä.

Yle TV2:lla kello 21.14 alkavassa Get the Gringossa ”kulunut ammattirikollinen suljetaan pahamaineiseen meksikolaiseen vankilaan, josta selviytyäkseen hänen on otettava yllättäväksi liittolaisekseen 10-vuotias poika.”

Get the Gringon voi katsoa myös Yle Areenasta, mutta Suomen muista suoratoistopalveluista sitä ei löydy.