Tänään tv:ssä nähtävässä Batman-elokuvassa on yksi asia, joka harmittaa ohjaaja Christopher Nolania yhä

10.06.2021 10:22 | Muropaketin toimitus

Christopher Nolanin Batman-trilogian päätöosa Yön ritarin paluu (Dark Knight Rises, 2012) nähdään tänään Nelosella kello 21.00 alkaen.

Yön ritarin paluussa on kulunut kahdeksan vuotta Harvey Dentin kuolemasta. Elämänhalunsa menettänyt Bruce Wayne (Christian Bale) on eristäytynyt kartanoonsa, mutta sitten palkkasotilas nimeltä Bane (Tom Hardy) ottaa Gothamin panttivangikseen, ja Batmanin pitää palata pelastamaan kaupunkilaiset.

Ja se siitä, kyllähän te tämän olette nähneet.

Mutta tiesittekö sitä, että ohjaaja Christopher Nolania jurppii edelleen se, miten vähän tunnustusta Tom Hardy roolisuorituksestaan sai?

“Kaikkea sitä, mitä Tom tuolloin hahmossaan teki, ei edelleenkään tarpeeksi arvosteta. Se on erinomainen roolisuoritus ja totaalisen mahtava. Se ääni, kaikki mitä hän kommunikoi pelkästään silmillään ja kulmillaan. Meillä on paljon keskustelua maskista ja siitä, mitä se peittäisi ja mitä taas ei peittäisi, ja yksi asioista mitä muistan hänen sanoneen minulle oli kun hän laittoi sormensa ohimolleen ja kulmakarvoilleen ja sanoi: ’Voitko antaa minulle tämän osan millä työskennellä? Antaa ihmisten nähdä tämä osa.’”, Nolan kertoi viime joulukuussa.

Lue juttu täältä:

Batman-ohjaaja Christopher Nolan on harmissaan: “Tom Hardy ei vieläkään saa tarpeeksi kehuja Banen roolista”

Yön ritarin paluun voi katsoa myös Netflixistä tai vaihtoehtoisesti vuokraversiona.

Muropaketin uusimmat