Uusimmat

Tänään tv:ssä: Quentin Tarantinon elokuva, jonka pääosasta Will Smith kieltäytyi – Syynä ”kosto ja liiallinen väkivalta”

08.11.2020 08:45 Muropaketin toimitus

Jamie Foxx teki yhden uransa parhaista roolisuorituksista Django Unchainedin pääosassa. Alkujaan rooli oli kuitenkin menossa Will Smithille.

”Meillä oli eri [Quentin Tarantinon kanssa] näkemys siitä, mihin suuntaan tarinaa olisi pitänyt kuljettaa. Minusta tarina oli täydellinen: tyyppi oppii tappamaan saadakseen orjaksi joutuneen vaimonsa takaisin. Tuo on täydellinen idea”, Will Smith totesi The Hollywood Reporterin haastattelussa vuonna 2015.

”Halusin tehdä Django Unchainedin todella kipeästi, mutta sen olisi pitänyt olla rakkaustarina, ei tarina kostosta”, Smith painotti. ”Ajatellaan nyt vaikka Pariisinkin tapahtumia. Väkivalta synnyttää väkivaltaa. Minusta väkivalta ei voinut olla Djangon vastaus. Sen olisi pitänyt olla rakkaus”.

Jamie Foxxin lisäksi Django Unchainedia tähdittävät Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson ja Walton Goggins.

Django Unchained nähdään tänään Nelosella kello 22.30.

Muropaketin uusimmat