UUSIMMAT

Tänään tv:ssä: Ryan Reynoldsin vuoden 2015 scifi-trilleri, joka keräsi Suomessa alle 4000 katsojaa

02.07.2020 13:11 | Muropaketin toimitus

Hero esittää torstai-illan elokuvana kanavalla kello 21.00 alkavan Self/lessin.

Vuonna 2015 valmistunut Self/less on tieteistrilleri kuolevasta kiinteistöpohatasta Damian Halesta (Ben Kingsley), joka maksaa sievoisen summan siirtääkseen mielensä terveeseen, laboratoriossa valmistettuun kehoon (Ryan Reynolds). Siirto sujuu onnistuneesti ja Damian nauttii uudesta nuoruudesta, mutta piinaavat hallusinaatiot naisesta ja pienestä tytöstä eivät jätä miestä rauhaan.

Siirron suorittaneen tohtori Albrightin estelystä huolimatta Damian päättää tutkia asiaa ja asettaa itsensä hengenvaaraan.

Self/lessin on ohjannut Jennifer Lopezin tähdittämästä The Cellistä (2000), The Fallista (2006) ja Immortalsista (2011) tuttu Tarsem Singh. Self/lessin jälkeen Singh on ohjannut Emerald City -sarjan jaksoja, muttei yhtään uutta elokuvaa. Tiedossa ei myöskään ole, milloin ohjaaja taas aktivoituu.

Ehkä Singhin hiljaisuuteen vaikuttaa Self/lessin vaatimaton vastaanotto. Elokuva keräsi maailmanlaajuisesti vain reilut 30 miljoonan dollarin lipunmyynnin – budjetti oli 25 miljoonaa. Suomessa elokuvalle siunaantui vain alle 4000 katsojaa.

Alla Self/lessin traileri.