Tänään tv:ssä: Samaan aikaan kaksi Tom Cruisen elokuvaa – Näistä ehdottomasti parempi on se huonommin tunnettu

19.09.2021 09:12 | Muropaketin toimitus

Suomen televisio tarjoilee tänään tupla-annoksen Tom Cruisea.

Sub esittää kello 21.00 James Mangoldin (Logan, Copland) Knight & Dayn vuodelta 2010. Sen pääosissa nähdään Tom Cruisen lisäksi näyttelemisen sittemmin jättänyt Cameron Diaz.

Romanttinen komedia Junesta, joka tapaa lentokentällä elämänsä miehen. Pian selviää, että mies onkin vakooja, ja June joutuu tahtomattaan mukaan mitä oudoimpia piirteitä saavaan tapahtumavyyhtiin. Alkaa hurja takaa-ajo eri maanosien välillä, ja Junen pitää päättää, voiko mieheen luottaa.

Samaan aikaan Knight & Dayn kanssa TV5:llä alkaa heikommin tunnettu American Made vuodelta 2017. Sen on ohjannut Doug Liman (Medusan verkko Edge of Tomorrow).

1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa tylsistynyt lentäjä ja huijari Barry Seal hakee jännitystä elämäänsä tarttumalla CIA:n tarjoukseen salakuvata mahdollisia eteläamerikkalaisia viholliskoneita. Tämä ei Sealille riitä, vaan hänet värvätään osaksi huumekartellia ja kuljettamaan kokaiinia Yhdysvaltoihin. Likaista rahaa pursuaa ovista ja ikkunoista – mutta mihin kierre lopulta johtaa?

Vaikka American Made on elokuvista heikommin tunnettu, suosittelevat sekä Rotten Tomatoes että IMDb katsomaan elokuvista mieluummin sen:

American Made

IMDb: 7,2/10
Rotten Tomatoes: 86 % / 78 %

Knight and Day

IMDb: 6,3/10
Rotten Tomatoes: 52 % / 49 %