Uusimmat

Tänään tv:ssä: Samuel L. Jacksonin aika turha toimintaelokuva, joka on saanut kaksi jatko-osaa ja jopa tv-sarjasovituksen

04.02.2022 11:18 Muropaketin toimitus

Vuoden 2003 S.W.A.T. ei tarjonnut mitään erityisen ainutlaatuista, mutta jotain elokuva teki oikein, sillä se on saanut kaksi jatko-osaa ja televisiosarjakin leffan pohjalta on tehty.

Subilla tänään kello 21.00 nähtävässä S.W.A.T.-toimintaelokuvassa Los Angelesin parhaimmista eliittipoliiseista koottu arvostettu erikoisryhmä kuljettaa vaarallista huumepomoa liittovaltion vankilaan. Pomo on luvannut suuren palkkion vapautuksestaan, ja ryhmä joutuu palkkasotureiden kohteeksi.

Clark Johnsonin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez ja LL Cool J.

S.W.A.T. on saanut kaksi ”itsenäistä” jatko-osaa, jotka on julkaistu suoraan vod-kanavissa: S.W.A.T.: Firefight ilmestyi vuonna 2011 ja S.W.A.T.: Under Siege vuonna 2017. Lienee turha sanoakaan, ettei Jackson tai muut alkuperäisnäyttelijät olleet mukana halvalla tehdyissä jatko-osissa.

S.W.A.T.-tv-sarja alkoi pyöriä vuonna 2017. Enimmäkseen ihan kiittävän vastaanoton saanutta sarjaa voi katsoa Suomessa Prime Videosta ja Elisa Viihde Viaplaysta. Vuoden 2003 leffa löytyy Netflixistä.