Tänään tv:ssä: Scarlett Johanssonin elokuva, jota varmaan kukaan ei muista enää

19.11.2021 10:12 | Muropaketin toimitus

Lost in Translationin kaltaisista hiteistä huolimatta Scarlett Johanssonin ura ei ollut vielä vuonna 2007 samanlainen menestystarina kuin muutamaa vuotta myöhemmin. Niinpä näyttelijän saattoi vielä noihin bongata täysin yhdentekevistä rainoista, joista The Nanny Diaries nähdään illalla televisiossa.

Shari Springer Bermanin ja Robert Pulcinin ohjaamassa The Nanny Diariesissa ”Annie Braddock haluaa ottaa collegen jälkeen aikalisän ja menee vauraan newyorkilaisperheen lastenhoitajaksi miettiäkseen rauhassa, mitä isona tekisi. Perheen hemmoteltu ja huomionkipeä poika Grayer jää täysin Annien kontolle kun äiti keskittyy omiin hyväntekeväisyysprojekteihinsa ja isä loistaa poissaolollaan. Hienostokodin vankina Anniella on täysi työ löytää aikaa orastavalle uudelle romanssille…”

Paramount Networkilla kello 21.00 nähtävä The Nanny Diaries ei ole paskinta mitä maa päällään kantaa, mutta ei elokuvaa kyllä kehuakaan saata. Esimerkiksi Rotten Tomatoesissa sen tuoreusprosentti on kriitikoiden osalta vain 32. Ja vaikka komedia Suomessakin teatterilevitykseen pääsi, ei se kerännyt katsojia kuin reilut 9000. The Nanny Diaresia ei siis viitsi hirveästi suositella, mutta Marvel-fanit voivat saada siitä jotain kiksejä irti, sillä leffassa nähdään myös Johanssonin supersankarikollega, Kapteeni Amerikkaa esittänyt Chris Evans.