Uusimmat

Tänään tv:ssä: Suomessa tehty hittipeli pilasi Hollywood-tähtien ensi-illan – ”Se murskasi meidät”

26.06.2024 08:10 Muropaketin toimitus
The Nice Guys

Kuva: Nordisk Film

Ryan Goslingin ja Russell Crowen tähdittämä The Nice Guys nähdään (taas) Suomen televisiossa tänään. Kanava on Hero ja kellonaika 21.00.

The Nice Guys sai vuonna 2016 ensi-iltansa samana viikonloppuna kuin suomalaisen Angry Birds -pelin pohjalta tehty animaatioseikkailu.

Ryan Goslingin mukaan se osoittautui kohtalokkaaksi Shane Blackin ohjaamalle toimintakomedialle.

”Niin useiden elokuvien kohdalla jatko-osasta päätetään avausviikonlopun perusteella. Meidän elokuvamme sai ensi-iltansa samana viikonloppuna kuin Angry Birds. Angry Birds sitten murskasi meidät täysin. Ja sai jatko-osan”, Barbiesta ja Drivesta tuttu Gosling tuskaili aikaisemmin tänä vuonna.

Barbie-tähti ei muistele Suomen vientiylpeyttä lämmöllä: ”Se murskasi meidän elokuvamme”

Jatko-osaa The Nice Guys ei siis ole saamassa. Elokuva kannattaa silti katsoa, sen verran hyvää viihdettä se tarjoaa.

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Yksityisetsivä Holland Marchin ja ammattipelottelija Jackson Healeyn tiet kohtaavat sattumalta salaperäisen Amelian ansiosta. Holland haluaa kuulustella tyttöä kuuluisan pornotähden kuolemaan liittyen ja Jackson taas saa palkkansa siitä, että Amelia jätetään rauhaan. Yksinkertaisilta näyttävät työkeikat tuovat miehet keskelle rikosvyyhtiä, jossa ihmishengille ei anneta suurta painoarvoa. Pian ainoastaan Amelia ei ole uhkaavien voimien kohteena, vaan miehet ja Hollandin tytär Holly joutuvat selvittämään rikossuman pelastaakseen omat nahkansa.”