UUSIMMAT

Tänään tv:ssä: Tämän elokuvan jälkeen Bruce Willisin olisi pitänyt kuopata suosituin hahmonsa – mutta vielä oli pakko tehdä yksi, ja se oli ihan hirveä

05.03.2021 13:05 | Muropaketin toimitus

Die Hard -elokuvasarjan kolme ensimmäistä osaa ovat toimintaviihdettä parhaimmillaan. Neljännen kohdalla kaahailtiin jo pientareen puolelle, ja viidennen kohdalla ajattiin täysillä päin puuta.

Subilla tänään kello 21.00 nähtävä Die Hard 4.0 on ihan pätevä toimintapätkä, jos sitä ei vertaa John McTiernanin tai Renny Harlinin elokuviin. Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kun joukko rahanhimoisia terroristeja iskee Yhdysvaltain tärkeimpiin tietoliikennejärjestelmiin aiheuttaen maanlaajuisen kaaoksen, tarvitaan poliisietsivistä kovin ja kylmähermoisin: John McClane. Suositun Die Hard -leffasarjan neljännessä osassa McClane (Bruce Willis) joutuu tapahtumien ytimeen suojellessaan terroristien tappolistalle joutunutta tietokonehakkeria (Justin Long).”

Len Wisemanin ohjaama elokuva valmistui 2007, ja sitä seurannut A Good Day to Die Hard vuonna 2013. Uudesta Die Hardista liikkuu sinnikkäitä huhuja, mutta mitään konkreettista ei kohta 10 vuoteen ole saatu aikaiseksi.

Muropaketin uusimmat