Tänään tv:ssä: Toimintapätkä, jonka tähdeksi Tom Cruise oli liian pätkä – ja liian vanha myös: ”Hänen pitäisi jo siirtyä eteenpäin”

03.12.2020 09:43 | Muropaketin toimitus

Tom Cruisen toinen Jack Reacher -elokuva esitetään tänään Nelosella.

Vuonna 2016 valmistuneessa Jack Reacher: Paluu päämajaan -elokuvassa (Jack Reacher: Never Go Back) Tom Cruisen esittämä entinen sotilaspoliisiupseeri törmää salaliittoon ja joutuu itse jahdatuksi ryhdyttyään selvittämään Afganistanissa surmattujen sotilaspoliisin tutkijoiden tapausta.

Edward Zwickin ohjaaman Paluu päämajaan -elokuvan jälkeen Tom Cruise jätti Jack Reacherin roolin, eikä enempää elokuvia ole Mission: Impossible -tähdeltä enää tulossa. Asiaan saattaa liittyä se, miten Jack Reacherin luoja tylytti näyttelijää:

”Kaikesta lahjakkuudestaan huolimatta Tom Cruise ei ole fyysisesti sopiva Jack Reacherin rooliin”, Lee Child ilmoitti pari vuotta sitten.

”Olen todella nauttinut yhteistyöstä hänen kanssaan. Hän on tosi, tosi mukava kaveri. Meillä oli oikein hauskaa. Mutta loppujen lopuksi [Cruisen pituudesta kritiikkiä esittäneet] lukijat ovat oikeassa. Reacherin koko on tosi, tosi tärkeä asia ja iso osa sitä millainen koko hahmo on”.

Viime vuonna Child kuittasi Cruisen olevan myös liian vanha Jack Reacheriksi:

“Hän on liian vanha tällaiseen. Hän on 57 ja hänen pitäisi jo siirtyä eteenpäin, vaihtaa luonnenäyttelijäksi. Sitä hän voisi jatkaa vielä 20 vuotta. Hänellä on lahjakkuutta. Hän on mahtava tyyppi, hyvin huomaavainen, todella hauska”.

Jack Reacher: Paluu päämajaan alkaa Nelosella kello 22.00.

Muropaketin uusimmat