UUSIMMAT

Tänään tv:ssä: Tom Cruisen teki vuonna 1992 leffa, jonka yhdelle epäkohdalle nauretaan yhä

16.05.2019 06:00 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise tunnetaan nykyään ennen kaikkea Mission: Impossible -elokuvistaan. TV5 tarjoaa tänään tervetullutta vaihtelua näyttelijän ystäville esittämällä vuoden 1992 lännenelokuvan Kaukainen maa.

TV5:llä tänään kello 21.00 alkavassa Kaukaisessa maassa (Far and Away) nuori ja osaton torppari Joseph (Tom Cruise) ja maanomistajan määrätietoinen tytär Shannon (Nicole Kidman) karkaavat 1800-luvun lopun Irlannista Amerikkaan onneaan etsimään. Matka Oklahomaan on pitkä ja kivinen, mutta unelma omasta maatilkusta elää. Kun maailma näyttää kovat kasvonsa, nuorten tiet eroavat. Kumpi saa unelmiensa maatilkun joenrannasta?

Menestysohjaaja Ron Howardin elokuvaa tähdittävät myös Colm Meaney, Cyril Cusack, Eileen Pollock, Robert Prosky ja Thomas Gibson.

Kaukainen maa muistetaan 27 vuotta ensi-iltansa jälkeen melko epäkiitollisesta asiasta: Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin ”irkkuaksentille” naurettiin jo ensi-illan aikoihin ja jaksetaan nauraa edelleen. Esimerkiksi Irish Central ja GQ ovat ottaneet elokuvan aksentit hampaisiinsa vielä viime vuosinakin.

Alla trailerin verran esimakua siitä, mitä illalla on luvassa.

Muropaketin uusimmat