Tänään tv:ssä: Viiden tähden huippuelokuva – Lähti juuri Netflixistä, eikä löydy nyt mistään Suomen suoratoistopalvelusta

15.06.2021 07:41 | Muropaketin toimitus

Martin Scorsesen uran parhaimmistoon kuuluva The Departed vuodelta 2006 nähdään tänään Suomen televisiossa.

Leonardo DiCaprion, Matt Damonin, Jack Nicholsonin, Mark Wahlbergin, Martin Sheenin ja Alec Baldwinin tähdittämän The Departedin juonikuvaus kuuluu täten:

The Departed sijoittuu Etelä-Bostoniin, missä osavaltion poliisi julistaa sodan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Nuori undercover-poliisi Billy Costigan (DiCaprio) saa tehtäväkseen soluttautua mafiaan, jota johtaa katupomo Costello (Nicholson). Samalla kun Billy nopeasti ansaitsee Costellon luottamuksen, Colin Sullivan (Damon), kovanahkainen nuori rikollinen joka on soluttautunut poliisin joukkoihin toimittaakseen tietoja Costellolle, nousee valta-asemaan poliisin erikoisyksikössä. Kumpikin miehistä joutuu syvälle kaksoiselämänsä kiemuroihin, kun he keräävät tietoja tutkimiensa operaatioiden suunnitelmista ja vastasuunnitelmista. Mutta kun sekä gangstereille että poliiseille selviää, että heidän keskuuteensa on tunkeuduttu, Billy ja Colin ovat kumpikin vaarassa jäädä kiinni ja paljastua viholliselle. Kummankin täytyy kiirehtiä paljastamaan toisen henkilöllisyys ehtiäkseen pelastaa itsensä.

The Departed poistui viime viikolla Netflixin elokuvakirjastosta, eikä sitä löydy tällä hetkellä muistakaan Suomen suoratoistopalveluista. Jos ei huvita maksaa vuokraversiosta, voi Scorsesen rikosdraaman katsoa tänään Subilta kello 21.00 alkaen.