UUSIMMAT

Tänään tv:ssä: Vuoden 2013 tehosteleffan jatko-osa meni pahasti metsään – ”Ensimmäiseen verrattuna aivan kamala kokemus”

04.10.2021 17:27 | Muropaketin toimitus

Guillermo del Toron vuonna 2013 valmistunut Pacific Rim ei ollut kaksinen elokuva, mutta sentään katsottava. Samaa ei voi sanoa sen totaalisen yhdentekevästä jatko-osasta Pacific Rim: Uprising, jonka TV5 esittää tänään.

Vuonna 2018 valmistuneen ja Steven S. DeKnightin (Daredevil-sarja) ohjaaman Pacific Rim: Uprisingin tarinassa ”Jakella (John Boyega) on takanaan lupaava ura robottipilottina. Hänen isänsä on jäänyt historian lehdille annettuaan henkensä kaijujen kukistamiseksi. Jake on sittemmin hylännyt pilottikoulutuksen ja luisunut rikoksen poluille. Mutta kun vieläkin voimakkaampi uhka panee koko maapallon polvilleen, Jaken sisko Mako Mori (Rinko Kikuchi), joka johtaa sodan varjossa varttuneita uuden sukupolven pilotteja, etsii Jaken käsiinsä ja antaa tälle viimeisen mahdollisuuden täyttää isänsä saappaat.”

Muropaketin arviossa kriitikko Aki Lehti kuittasi Uprisingin olevan ”aivan kamala kokemus”:

Arvostelu: Pacific Rim – Kapinan robottien ja hirviöiden välinen taistelu on puuduttavan tylsää tehostemoskaa

TV5 esittää Pacific Rim: Uprisingin vasta kello 00.35 alkaen, eikä sitä suoratoistonakaan löydy. Lienee siis parempi jättää tämä moska suosiolla väliin.