Tänään tv:ssä: Yksi 2010-luvun parhaista scifi-elokuvista – ”Viiden tähden mestariteoksessa” on mukana myös suomalaisnäyttelijä

26.03.2020 07:50 | Muropaketin toimitus

Blade Runner on tieteiselokuvien klassikko. Vuonna 2017 se sai jatko-osan, joka oli huomattavasti parempi kuin kukaan uskalsi odottaa.

”Denis Villeneuve nousee viimeistään nyt yhdeksi tärkeimmistä nykyohjaajista mestariteoksellaan, joka on vähintään yhtä hyvä elokuva kuin Ridley Scottin vuoden 1982 alkuperäisteos”.

Näin kehuttiin tänään Subilla kello 21.00 nähtävää Blade Runner 2049 -elokuvaa Muropaketin arviossa, jonka voit lukea täältä:

Denis Villeneuven Blade Runner 2049 on viiden tähden arvoinen mestariteos

Ryan Goslingin tähdittämästä elokuvasta voi bongata pienestä sivuosasta myös Krista Kososen, jonka rooli on kuitenkin sen verran pieni, ettei elokuvaa vain hänen takiaa kannata katsoa.

Alla Blade Runner 2049:n juonikuvaus:

”Blade Runner -tieteiselokuvan jatko-osassa eletään vuotta 2049 Los Angelesissa. Uuden sukupolven blade runner -poliisi K (Ryan Gosling) jahtaa vanhanmallisia kapinallisreplikantteja. Visionäärinen tiedemies Wallace (Jared Leto) haluaa täyttää maailmat uusilla, tottelevaisilla replikanteilla. K törmää 30 vuotta vanhaan salaisuuteen, joka saattaa syöstä koko yhteiskunnan turmioon. Juttu ohjaa K:n konstaapeli Deckardin (Harrison Ford) jäljille.”

Muropaketin uusimmat