UUSIMMAT

Tänään tv:ssä: Yksi 2010-luvun sairaimmista komedioista – Mirri saa miehen tappamaan K16-leffassa, ja katsojat nauravat – jos nauravat

01.03.2021 07:29 | Muropaketin toimitus

Turhan vähälle huomiolle jäänyt The Voices uusitaan tänään Suomen televisiossa.

Deadpool-tähti Ryan Reynolds esittää vuonna 2015 valmistuneessa The Voicesissa Jerryä, vähintäänkin erikoista tehdastyöläistä, joka on korviaan myöten rakastunut työtoveriinsa Fionaan (Gemma Arterton). Pakkaa sekoittaa Jerryyn ihastuva toinen työtoveri, Lisa (Anna Kendrick). Kumpikaan naisista, kuten kukaan muukaan tehtaan työntekijöistä, ei tiedä nuorukaisen kipeästä salaisuudesta: hän kuulee ääniä.

Suuren ja lempeän Bosco-koiran ja pienen, mutta sitäkin kipakamman kissan, herra Whiskersin, kanssa elelevä Jerry nimittäin kuulee lemmikkiensä puhuvan. Mikä vielä hullumpaa, hän kuuntelee näiden äärimmäisen ristiriitaisia neuvoja ihmissuhde- ja elämänhallinta-asioissa. Eritoten roisia kieltä käyttävän herra Whiskersin kyseenalaiset vinkit naisihmisten kohtelemisesta saavat Jerryn lopulta todella suuriin vaikeuksiin…

Sarjakuvataiteilijana paremmin tunnetun Marjane Satrapin ensimmäinen jenkkielokuva sai Muropaketin arviossa kiitosta osakseen:

Aivan älyvapaa The Voices paljastaa Ryan Renoldsin näyttelijänlahjat

Suosittelemme The Voicesia kyllä, mutta kaikkien makuun se ei varmasti ole. Elokuva nähdään Hero-kanavalla kello 21.00 alkaen.