Uusimmat

Tänään tv:ssä: Yksi kaikkien aikojen parhaista komedioista – Uusi versio tekeillä, pääosaa tarjottu yllätysnimelle

06.06.2022 06:00 Muropaketin toimitus

Suomen televisiossa nähdään tänään kaksi kasarikomediaklassikkoa.

Hero-kanava esittää Leslie Nielsenin ensimmäisen Mies ja alaston ase -elokuvan (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!, 1988) kello 21.00 alkaen. Samalla kellonlyömällä Subilla alkaa Poliisiopisto-elokuvasarjan avausosa (Police Academy, 1984), joka on esitetty Suomen televisiossa useammin kuin kukaan pystyy enää laskemaan.

Sekä Alastomasta aseesta että Poliisiopistosta on puuhattu uutta versiota vuosikaudet, mutta tuloksetta. Lähempänä tuotantoon siirtymistä tuntuu olevan Alaston ase; viime vuonna paljastui Family Guysta tutun Seth MacFarlanen suunnitelma tehdä uusi versio komediaklassikosta.

Nyt leikitään tulella! Family Guy -ohjaaja haluaa tehdä uuden version Leslie Nielsenin komediaklassikosta – Pääosan näyttelijäkin on jo katsottu valmiiksi

Pääosaan MacFarlane on kaavaillut Taken-tähti Liam Neesonia. Tämä roolitus kuulostaa kohtalaisen villiltä, ja myös Neeson on tietoinen tilanteesta.

“Se saattaa olla koko urani loppu”, Neeson totesi viime vuonna.

Sittemmin uudesta Mies ja alaston ase -elokuvasta ei ole kuulunut juuri mitään uutta. Saattaa siis hyvin olla, että projekti on jäissä pysyvästi. Kun ottaa huomioon, että alkuperäinen elokuva on rankattu kaikkien aikojen parhaiden joukkoon, voi tämä olla ihan hyvä päätös.