Taru sormusten herrasta -elokuvaan suunniteltu alastonkohtaus jäi tekemättä – Näyttelijää harmittaa: ”Minullahan on aivan upea perse”

01.07.2021 17:41 | Muropaketin toimitus

Hobitti-näyttelijät Dominic Monaghan ja Billy Boyd ovat paljastaneet, että Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia -elokuvaan kaavailtiin odottamatonta alastonkohtausta.

Dominic Monaghan ja Billy Boyd vierailivat kovan luokan Tolkien-fanina tunnetun Stephen Colbertin ohjelmassa aikaisemmin tällä viikolla. Tässä yhteydessä näyttelijät kertoivat kohtauksesta, jota Peter Jackson ei lopulta kelpuuttanut Kahteen torniin.

Käsikirjoittaja Philippa Boyens kirjoitti elokuvaan tilanteen, jossa Puuparta olisi pudottanut Merrin ja Pippinin oksiston läpi ja maahan päätyessään hobitit olisivat olleet alasti. Kyse oli mitä ilmeisimmin Boyensin vastaiskusta kujeileville näyttelijöille, mutta etenkin Monaghan olisi ollut valmis kuvaamaan sen.

”Minulla on aivan upea perse. Ajattelin että nyt olisi aika esitellä se maailmalle”, näyttelijä kuittasi.

Amazonin tulevassa Lord of the Rings -tv-sarjassa tullaan näkemään alastomuutta ja ilmeisesti vähän muutakin ”rohkeampaa” osastoa. Tämä ei ole ollut kaikkien fanien mieleen:

“Tolkien ei hyväksyisi tätä” – Joukko faneja koettaa estää Amazonin uuden Lord of the Rings -tv-sarjan alastonkohtaukset