Uusimmat

Mahtisormukset-tähti jätti yllättäen roolinsa – Taru sormusten herrasta -sarjan tekijät eivät aio palkata ketään tilalle

Kuva: Prime Video

03.06.2024 07:00 Muropaketin toimitus

Kun Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja palaa Prime Videoon uusin jaksoin elokuussa, yksi tuttu näyttelijä ei ole enää mukana.

Nazanin Boniadi esitti Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella ihmisparantaja Bronwynia, mutta toisella kaudella Boniadi ei enää sarjassa esiinny.

Deadline-sivuston mukaan Theon (Tyroe Muhafidin) äitiä ja haltijasoturi Arondirin (Ismael Cruz Cordova) rakastettua ei ole roolitettu uudelleen, joten Bronwyn lakaistaan tarinasta kokonaan pois, vaikka hahmo nähtiinkin Mahtisormusten toisen kauden trailerissa taannoin.

Instagramissa julkaisemassaan viestissä Nazanin Boniadi on kommentoinut lähtöään, mutta viesti sisältää hyvin vähän mitään konkreettista. Entertainment Weekly kertoi aikaisemmin Boniadin keskittyvän nyt kotimaansa Iranin kriisiin näyttelemisen sijaan, mutta näyttelijän päivityksen mukaan se ei kuitenkaan ollut syynä Mahtisormuksista lähtöön.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Nazanin Boniadi (@nazaninboniadi) jakama julkaisu

Taru sormusten herrasta: Mahtisormusten toinen kausi julkaistaan Prime Videossa 29. elokuuta – 3. lokakuuta 2024.