Tästä eivät fanit pidä: HBO Nordicin hittisarja loppui cliffhangeriin – Nyt ilmoitettiin, ettei lisää jaksoja tule

05.02.2020 13:27 | Muropaketin toimitus | 2

Liev Schreiberin tähdittämä Ray Donovan on tullut tiensä päähän.

Showtime-kanava on ilmoittanut Collider-sivuston mukaan, ettei se aio jatkaa vuonna 2013 käynnistynyttä Ray Donovania enää uusilla jaksoilla. Tilanne on faneille tietenkin valitettava – ja aivan erityisen valitettava sen takia, että Ray Donovanin seitsemäs tuotantokausi päättyi kutkuttavaan cliffhangeriin, jolle ei tällä tietoa siis ole jatkoa luvassa.

Ei ainakaan Showtimen toimesta.

On sangen mahdollista, että jokin muu kanava tai suoratoistopalvelu nappaa Ray Donovanin valikoimaansa ja jatkaa kesken jäänyttä tarinaa. Vastaavaa on nähty esimerkiksi scifi-sarja Expansen kohdalla.

Suomessa Ray Donovanin jaksoja voi katsoa esimerkiksi HBO Nordicista.

Keskustelu

Tämä on mielestäni täysin törkeätä katsojien aliarviomista. Ensin saadaan katsojat katsomaan ja jopa ostamaan sarjaa ja sitten yhtäkkiä laitetaan peli poikki. Ei näin prkl. Tätä samaa raiskaamista on sattunut esim. Dominionin ja the Exorcist sarjojen kanssa.

boss69

Ensin saadaan katsojat katsomaan ja jopa ostamaan sarjaa ja sitten yhtäkkiä laitetaan peli poikki. Ei näin prkl. Tätä samaa raiskaamista on sattunut esim. Dominionin ja the Exorcist sarjojen kanssa.

Tuota samaahan on tapahtunut yhtä pitkään, kuin tv-sarjoja on ollut olemassa. Kausi lopetetaan miltei aina cliffhangeriin, koska halutaan katsojien odottavan seuraavaa kautta. Sitten, kun tuotantoyhtiö pistääkin pelin poikki, niin siinä sitä ollaan. Muistan itse ärtyneeni aikoinaan JAG-sarjan kohdalla siitä, että kausi päättyi cliffhangeriin, toinen tuotantoyhtiö pelasti sarjan ja seuraava kausi nollasi tilanteen – eli cliffhanger unohdettiin kokonaan.

Muropaketin uusimmat