UUSIMMAT

Tästä elokuvasta sai vielä eilen maksaa 20 euroa – Nyt sen voi katsoa kuka tahansa Disney Plussan käyttäjä ilman lisämaksua

04.06.2021 17:30 | Muropaketin toimitus

Raya ja viimeinen lohikäärme julkaistiin Disney Plus -palvelussa keväällä, mutta elokuvan sai katsoa vain noin 20 euron lisämaksua vastaan. Tänään Rayan seikkailut ovat kuitenkin siirtyneet pelkän kuukausimaksun takana olevan elokuvakirjaston piiriin.

”Disneyn animaatioseikkailut ovat perinteisesti sovitettuja perheen pienimpien tarpeisiin ja niistä usein jää puuttumaan aikuiskatsojien kaipaama syvyys. Vaikka Raya ja viimeinen lohikäärme sujahtaa monessa suhteessa tutun, värikkään ja vauhdikkaan Disney-seikkailun muottiin, vie kaunis animaatio genreä eteenpäin uudistavalla, kiinnostavalla tiellä ja onnistuu samalla koskettamaan aikuiskatsojaakin yllättävästi”, Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvasta todettiin Muropaketin arviossa maaliskuussa:

Upeita taistelukohtauksia tarjoava Raya ja viimeinen lohikäärme osoittaa, että Mikki Hiirikin osaa oppia uutta

Disney Plussan seuraavia niin sanottuja Premier Access -elokuvia eli lisämaksullisia sisältöjä ovat heinäkuussa julkaistavat Black Widow ja Jungle Cruise. Samaan sarjaan lukeutuu myös viime viikolla ilmestynyt Cruella.

Muropaketin uusimmat