UUSIMMAT

Tätä et valmiissa Star Wars -elokuvassa nähnyt: Jabba the Hutt kouri Carrie Fisheriä Jedin paluun kuvauksissa

22.05.2018 05:40 Muropaketin toimitus


Nukkehahmojen kanssa työskentelyssä vastaan voi tulla noloja tilanteita. Jabba the Hutt päätyi kopeloimaan Carrie Fisheriä Jedin paluussa – vahingossa totta kai.

Star Wars: Jedin paluu muistetaan erityisesti kultaisissa bikineissään ilkeän Jabba the Huttin orjana olevasta prinsessa Leiasta. Jedin paluussa Jabbaa esittänyt Dave Barclay on paljastanut hupaisan yksityiskohdan elokuvan kuvauksista ja nukkehahmon kanssa työskentelyn haasteista.

Cinemablendin uutisen mukaan Barclay kertoo päätyneensä vahingossa kopeloimaan Leiaa esittänyttä Carrie Fisheriä, kun tavoiteltu olkapää ei ollutkaan olkapää:

“Yhtenä iltapäivänä työskentelimme Jabban kanssa, ja orjan asussa oleva prinsessa Leia nojasi Jabbaan. Ohjaaja sanoi minulle: ’David, laittaisitko kätesi Carrien hartioille?’. Sanoin ok, katselin pieniä monitoreita enkä todellisuudessa nähnyt paljoakaan. Muutin asentoani Jabban kehossa, ojensin käteni ja laitoin sen olkapäälle. Ja sitten hän [Carrie] sanoi: ’Jabba, tuo ei ole olkapääni’. Luulen että se on ainoa kerta kun Jabba punastui.”

Kopeloiva Jabba sai tosin myöhemmin elokuvassa ansionsa mukaan Leian käsittelyssä.