Tätä on odotettu – Clone High -tv-sarja saa jatkoa vuosien 2002-2003 tekijätiimiltä

11.02.2021 12:35 | Muropaketin toimitus

Dawson’s Creekille ja Beverly Hills, 90210:lle irvaillut Clone High -animaatiosarja ilmestyi vuosina 2002-2003. Sarja ei ollut vielä 2000-luvun alussa mikään hillitön suksee, mutta on sittemmin noussut kulttisuosioon.

Clone High’ssa historialliset hahmot käyvät samaa koulua vaihtelevalla menestyksellä. Mukana ovat mm. Abe Lincoln, Kleopatra ja John F. Kennedy. Sarjan loivat Bill Lawrence sekä sittemmin mm. Jump Street- ja Lego -elokuvista tutut Phil Lord ja Christopher Miller.

Nyt Clone High on tekemässä uutta tulemista – ja vieläpä tavalla, joka varmasti miellyttää alkuperäisen version faneja – uutisoi Collider.

HBO Max on tekemässä uudistettua Clone High -sarjaa, jonka tekijätiimissä Lord, Miller ja Lawrence ovat mukana. Sarjan showrunnerina tulee toimimaan alkuperäisen Clone High’n käsikirjoittaja Erica Rivinoja, joka on ollut mukana tekemässä myös mm. South Parkia ja Borat Subsequent Moviefilmiä.

Clone High’ta on tilattu heti alkuun kaksi kokonaista kautta, joten loppuvuodesta Suomeen saapuvan HBO Maxin luotto sarjaan on kova.