Uusimmat

Tätä on odotettu: The Witch -ohjaajan The Lighthouse Suomeen 15.11.2019 – Sen jälkeen luvassa on viikinkielokuva The Northman

18.10.2019 21:01 Muropaketin toimitus

The Witch: A New-England Folktale oli vuoden 2015 piristävimpiä kauhu-uutuuksia, ja niinpä ohjaaja-käsikirjoittaja Robert Eggersin seuraavaa elokuvaa odotetaan jo vesi kielellä.

Robert Eggersin uusin elokuva The Lighthouse nähtiin alkusyksystä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmistossa, ja 15.11.2019 se pääsee laajempaan levitykseen Suomessa.

Virallisen kuvauksen mukaan:

”Hypnoottinen The Lighthouse kertoo kahdesta majakanvartijasta (Robert Pattinson, Willem Dafoe) syrjäisellä ja mystisellä Uuden-Englannin saarella 1890-luvulla. Ohjaaja Robert Eggers tunnetaan kulttimainetta nauttivasta kauhuelokuvasta The Witch (2015). Tinkimättömästi mustavalkoiselle 35 mm:n filmille kuvattu elokuva on klaustrofobinen ja omaleimainen sukellus hulluuteen.”

Alla The Lighthousen traileri ja tuore juliste, jota The Witchin nähneet osaavat ainakin arvostaa, muista emme ole niin varmoja.

Toinen iloinen uutinen on se, että Eggersillä on jo kolmaskin pitkä elokuva tekeillä.

Coming Soonin mukaan The Northman on viikinkiteemainen kostotarina, joka vilisee Hollywood-tähtiä. Avainrooleja tuhannen vuoden takaiseen Islantiin sijoittuvassa elokuvassa esittävät Nicole Kidman, Alexander Skarsgård ja Bill Skarsgård sekä The Lighthousesta tuttu Willem Dafoe ja The Witchin pääosaa esittänyt Anya Taylor-Joy.

Robert Eggers on käsikirjoittanut The Northmanin yhdessä islantilaiskirjailija-muusikko Sigurjón ”Sjón” Birgir Sigurðssonin kanssa.

The Northmanin ensi-illan ajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta toiveikkaina veikkaamme vuotta 2021.