Tee tilaa, Venom! Spider-Man-sarjakuvista tuttu vampyyripahis saa myös oman elokuvansa

14.11.2017 07:48 | Muropaketin toimitus

Sony Pictures tekee nykyään yhteistyötä Marvel Studiosin kanssa Spider-Man-elokuvien merkeissä. Samalla studio pyrkii rakentamaan omaa ”Spider-Verseään” tekemällä elokuvia Spider-Man-kaanonin muista hahmoista.

Sony on jo vahvistanut tekevänsä omat elokuvat Venomille sekä Mustalle kissalle ja Hopeasapelille.

Vaan ei siinä vielä kaikki, kuten ostoskanavalla on tapana todeta.

The Hollywood Reporterin mukaan myös ”elävä vampyyri” Morbius on saamassa oman elokuvansa.

Morbius on suomalaisillekin Marvel-faneille tuttu hahmo, jonka suhde seittisingon kanssa on vähintäänkin ailahtelevainen. Morbius kun on tilanteesta – ja käsikirjoittajasta – riippuen joko Hämähäkkimiehen ystävä tai vihollinen. Suomessa terävähampaiseen verenjuojaan on päästy tutustumaan esimerkiksi Hämähäkkimies-spesiaalissa 1/1994 ja Hämähäkkimies-lehdessä 12/1998.

Roy Thomasin ja Gil Kanen vuonna 1971 luoneen Morbiuksen valkokankaalle siirtyävät käsikirjoittajat Burk Sharpless ja Matt Sazama (Power Rangers, Dracula Untold ja The Last Witch Hunter). Ohjaajasta tai näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.

Todennäköisesti Spider-Man ei tule esiintymään Morbiuksen elokuvassa, koska supersankari aiotaan pitää loitolla myös Venomin lisäksi myös Mustan kissan ja Hopeasapelin elokuvista. Hämiksen voi nähdä valkokankaalla seuraavan kerran huhtikuussa 2018, kun Avengers: Infinity War saa ensi-iltansa.