Uusimmat

Tekeekö Marvel Studios vihdoinkin Secret Wars -elokuvan? Kevin Feige lupasi paljastuksia “uudesta isosta saagasta”

21.06.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Marvel-pomo Kevin Feigellä on suunnitelma, josta hän lupaa lisätietoja lähikuukausien aikana.

Avengers: Endgame päätti Marvel Studiosin vaiheiden 1-3 aikana kasvatetun saagan. Nyt meneillään oleva vaihe 4 alkaa lähennellä loppuaan, mutta edellisen kaltaista suurta lopetusta ei kuitenkaan toistaiseksi ole nähtävissä.

Marvel-pomo Kevin Feigellä on kuitenkin suunnitelma ja hän kiusoittelee Marvel-faneja tulevasta Total Filmin haastattelussa.

“Lähestymme vaiheen 4 loppua ja luulen, että ihmiset alkavat pikkuhiljaa erottaa mihin seuraava saaga on matkalla. Vihjeitä siitä, mihin koko saaga on menossa, on ollut jo monia ja ne ovat ainakin minulle ihan selkeitä. Mutta kerromme siitä tarkemmin lähikuukausien aikana, esittelemme suunnitelman, jotta ne katsojat, jotka haluavat saada asiasta laajemman kuvan, saavat tulevaisuudesta hieman lisää pikkuruisia tiedonmurusia”, Feige kertoo.

Heinäkuussa julkaistava Thor: Love and Thunder on seuraava askel tulevaan ja varmasti paljastaa taas jotain uutta. Moni Marvel-fanihan on jo esimerkiksi kuumeisesti elätellyt toiveita saada joskus rakastettu Secret Wars valkokankaille.

Jim Shooterin käsikirjoittama Salatut sodat julkaistiin sarjakuvamuodossa vuosina 1984-1985. Tarina yhdisti keskenään valtavan joukon tuttuja sankareita ja pahiksia taistelemaan keskenään Taisteluplaneetalle kosmisen Tuonpuoleisen toimesta.