Uusimmat

”Tekeekö mieli Mila Kunista?” – Suomessa K12-ikärajan saaneen komedian mainokset sensuroitiin Venäjällä liian rivoina

09.09.2019 07:32 Muropaketin toimitus

Mammat vaihtavat vapaalle Liv-kanavan maanantai-illan elokuvassa, jonka käsikirjoitus on Kauhea kankkusen tekijöiden käsialaa.

Livillä kello 21.00 alkavan Bad Momsin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kuten monet äidit, Amy pitää huolta kaikista muista paitsi itsestään. Hänen elämänsä on täydellistä: onnellinen avioliitto, ylisuorittavat lapset, kaunis koti ja 365 hyvää hiuspäivää vuodessa. Hän leipoo koulun myyjäisiin ja on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella. Ja hän saa sen näyttämään helpolta. Mutta pinnan alla Amy on romahtamaisillaan. Liikaa töitä, liikaa velvollisuuksia ja liikaa univelkaa. Miksi raataa, kun arvostustakaan ei juuri saa? Mitä tapahtuisi, jos hän tekisi vaihteeksi juuri mitä itse haluaa? Tympääntyneenä Amy yhdistää voimansa kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa ja alkaa kapinoida. Kerrankin nämä äidit nauttivat vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta! Tämä vei heidät kuitenkin törmäyskurssille vanhempainyhdistyksen kuningattaren Gwendolynin ja häntä seuraavien täydellisten äitien kanssa.”

Vaikka Mila Kunisin, Kristen Bellin, Kathryn Hahnin ja Christina Applegaten tähdittämää Bad Momsia mainostettiin ”törkykomediana”, oli elokuva loppujen lopuksi aika lepsu esitys. Ikärajakin oli Suomessa vain K12. Itänaapurissamme Bad Moms onnistui kuitenkin herättämään pahennusta. Elokuvan ensi-illan aikoihin kerroimme Muropaketissa seuraavaa:

Venäjällä Bad Moms on joutunut sensuurin kynsiin. Osa elokuvan mainosmateriaaleista on haluttu pitää kokonaan poissa katukuvasta. Pietarissa Bad Momsin mainoksia ei ole haluttu asettaa esille elokuvan mainoslauseen ”Do you want some Kunis?” takia. Näyttelijän nimi kun on tuonut liikaa mieleen termin ”cunnilingus”. Bad Momsin mainontaa on rajoitettu myös television puolella. Sensuurin kynsiin on joutunut pätkä, jossa Mila Kunis hipelöi alastonta miehen vartaloa.

Lisää aiheesta voi lukea täältä:

Controversy Stirs in Russia Over ’Bad Moms’ Ad Campaign