Terminator-ohjaaja paljasti: ”Elokuvasta on olemassa synkempikin versio, jota kukaan ei ole nähnyt”

10.09.2020 17:23 | Muropaketin toimitus

Vuoden 2009 Terminator: Salvationin ohjaaja McG on paljastanut elokuvasta olevan olemassa elokuvateattereissa nähtyä versiota synkempi leikkaus.

CBR:n haastattelema McG (oikealta nimeltään Joseph McGinty Nichol) kertasi, miten tylyn vastaanoton Terminator: Salvation sai 11 vuotta sitten.

”Mielestäni teimme paljon oikein Terminatorin kohdalla, mutta menimme sen verran metsään, että fanikunta antoi meille höykytyksen ja se tosissaan särki sydämeni. Nyt kuitenkin tuntuu että elokuva on vanhentunut ihan hyvin”, McG tunnelmoi.

”Ja Terminator: Salvationista on muuten toinenkin versio. Minulla on oma versioni ja netissä ihmiset ovat kertoneet haluavansa nähdä sen. Se on kiinnostavaa! Siinä versiossa moni asia on mielestäni kohdillaan. Selvää on että käsikirjoittaja Jonah Nolan on tosi, tosi vakava kirjoittaja ja hän pani parastaan. Se on synkempi elokuva”.

Ohjaajan puheista huolimatta on epätodennäköistä että Terminator: Salvationista uutta versiota julkaistaisiin. Toisaalta kuka tietää mitä kaikkea vielä voi tapahtua, jos uusien elokuvien tekeminen takkuaa koronan takia vielä pitkään…

McG:n uusin elokuva The Babysitter: Killer Queen on julkaistu Netflixissä tänään.