Terminator-ohjaajat kierrättävät Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1994 True Lies -leffaa

18.09.2017 08:05 | Muropaketin toimitus

Terminator-miehet James Cameron ja Arnold Schwarzenegger tekivät vuonna 1994 itsetietoisen pöljän, mutta sangen viihdyttävän toimintakomedian True Lies. Nyt elokuvan tarina aiotaan muokata televisioruutuun sopivaksi versioksi.

The Hollywood Reporterin mukaan True Lies -elokuvasta ollaan tekemässä televisiosarjaa Fox-kanavalle. Homma on vielä sen verran alkutekijöissä, että aikatauluista ei ole uskallettu puhua. Tekijöitä on kuitenkin voitu jo paljastaa.

Arrow-sarjasta tuttu Marc Guggenheim kehittelee draamaksi (!) kutsuttua sarjaa yhteistyössä Terminator: Salvationin ja Charlien enkeleiden ohjaaja McG:n kanssa. True Liesin töllöversion on kuvailtu olevan ”moderni tulkinta elokuvan tarinasta”, jossa pariskunnan elämä järkkyy, kun toinen paljastuu salaiseksi agentiksi.

Nähtäväksi jää, mitä ”moderni tulkinta” tässä tapauksessa tarkoittaa. Ilmeisin kiepsautus olisi, että vakoojana toimisikin perheen äiti isän sijaan.

James Cameron on True Lies -sarjassa mukana yhtensä tuottajista. Kiitos Avatarin jatko-osien ja tulevan Terminatorin Cameronin rooli jää kuitenkin arvattavasti melko pieneksi. Arnold Schwarzenegger ei tällä tietoa projektiin osallistu.