UUSIMMAT

The Batman -ohjaaja ei piittaa, vaikka Robert Pattinson ei kaikkia vakuuta: “Uusi Batman-näyttelijä on aina kerännyt vastustusta”

26.01.2022 09:58 Muropaketin toimitus

Suuri osa ihmisistä tuntee Robert Pattinsonin edelleen vain Twilight-elokuvien vampyyrina.

The Batman -elokuvan ohjaaja Matt Reeves kertoo Esquiren tuoreessa haastattelussa muun muassa ihmisten suhtautumisesta siihen, että elokuvan päähenkilöksi buukattiin Robert Pattinson. Reevesin mukaan syy siihen miksi Pattinson ei kaikkia vakuuta on simppeli.

Suuri osa ihmisestä tuntee Pattinsonin edelleen vain Twilight-elokuvien vampyyrina, eikä heillä ole hajuakaan kaikista hänen tekemistään upeista rooleista.

– Ne ihmiset jotka olivat valinnasta innoissaan olivat seuranneet Robin uraa Twilightin jälkeen. Ja ne joille hän ei kelpaa tietävät Robin vain Twilight-leffoista, Reeves sanoo.

– Toisaalta joka ainoa Batman-näyttelijä on saanut lokaa niskaansa ja kerännyt vastustusta kun asia on paljastettu, Reeves jatkaa.

Tenet-leffan suurin osa lienee nähnyt, mutta sen lisäksi Muropaketin toimitus suosittelee katsomaan Pattinsonin filmografiasta ainakin elokuvat Cosmopolis, Good Time, High Life, The Lost City of Z ja The Lighthouse.

The Batman saa ensi-iltansa 4. maaliskuuta.