The Crow -elokuvan järkyttävä tilanne toistui: Alec Baldwin ampui ihmisen vahingossa uuden elokuvansa kuvauksissa

22.10.2021 07:33 | Muropaketin toimitus

The Crow -elokuvan kuvauksissa Brandon Lee menehtyi, kun kuvauksissa käytettyyn aseeseen oli syystä tai toisesta laitettu oikeita luoteja. Nyt hirveä tilanne on toistunut Alec Baldwinin uuden lännenelokuvan kuvauksissa.

The Hollywood Reporterin mukaan Alec Baldwin laukaisi Rust-elokuvan kuvauksissa aseen, jossa ei ollut vain paukkupanoksia, kuten piti, vaan myös oikea ammus. Tämän seurauksena kuvaaja Halyna Hutchins kuoli torstaina 42 vuoden iässä ja ohjaaja Joel Souza haavoittui tilanteessa vakavasti.

Paikalliset viranomaiset selvittävät nyt parhaillaan, miten tapaturma on päässyt tapahtumaan. Tällä hetkellä puhutaan onnettomuudesta, eikä Baldwinia tai muitakaan elokuvantekijöitä epäillä rikoksesta.

Rustin tekeminen on luonnollisesti keskeytynyt, eikä tiedossa ole, mikä elokuvan kohtalo tulee olemaan. Elokuvan synopsis kuuluu englanniksi seuraavasti:

A 13 year-old boy, left to fend for himself and his younger brother following the death of their parents in 1880’s Kansas, goes on the run with his long estranged grandfather after he’s sentenced to hang for the accidental killing of a local rancher.

Alec Baldwin on pitkän uran tehnyt näyttelijä, joka on ollut viime vuosina julkisuudessa erityisesti Donald Trumpin roolin johdosta ohjelmassa Saturday Night Live.

Muropaketin uusimmat