The Crown -tähti vaatii Netflixin hittisarjan lopettamista: “Siitä on nykyään historiallinen draama kaukana”

02.02.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Helena Bonham Carter esitti prinsessa Margaretia Netflixin The Crown -sarjassa.

Näyttelijä Helena Bonham Carter kertoo The Guardianin haastattelussa, että hänen mielestään Netflixin pitäisi jo lopettaa brittihovista kertova The Crown -sarja. Tämä siitäkin huolimatta, että Bonham Carter itse on ollut sarjassa mukana.

Näyttelijä esitti prinsessa Margaretia sarjan kolmannella ja neljännellä kaudella. Marraskuussa 2022 julkaistu viides kausi kuitenkin siirsi tapahtumat historiasta lähes nykyaikaan, mikä Bonham Carterin mielestä on pulmallista.

“Minun pitää nyt olla aika varovainen, mutta olen sitä mieltä, ettei sitä pitäisi enää jatkaa. Olen siinä mukana ja rakastin omia jaksojani, mutta se on niin erilainen nykyisin. Kun The Crown alkoi, se oli historiallista draamaa ja nyt se on rysähtänyt nykyaikaan. Mutta se on heidän päätettävissään”, Bonham Carter kommentoi.

The Crownin tekijät ovat kuitenkin jo ilmoittaneet tekevänsä sarjalle vielä kuudennen kauden, jonka on määrä olla viimeinen. Tuolla kaudella tapahtumat tuodaan 2000-luvulle. Kuudennen kauden julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.