Uusimmat

Game of Thrones -tähti Pedro Pascal koetti olla kiva faneille – sai kiitokseksi silmätulehduksen

30.05.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Ennen kuin Pedro Pascalista tuli The Mandalorianin ja The Last of Usin tähti, esitti hän Game of Thronesissa Oberyn Martellia.

Pedro Pascal ehti esittää Oberyn Martellia vain seitsemässä jaksossa, kunnes hahmo kohtasi loppunsa vuonna 2014 jaksossa The Mountain and the Viper ikimuistoisella tavalla.

Varoitus: alta löytyvä video ei sovi ihan kaikille.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Pedro Pascal kertoi Game of Thrones -fanien innostuneen hahmonsa kuolinkohtauksesta niin paljon, että moni halusi ottaa kuvan peukalot Pascalin silmillä.

Ja Pascal suostui toiveisiin, kunnes kävi selväksi, ettei ehkä ole ihan maailman paras idea antaa tuntemattomien tökkiä likaisia ulokkeitaan tunnetusti herkkään kehonosaan.

”Olin aluksi niin otettu ja onnellinen hahmoni menestyksestä, että suostuin fanien toiveisiin… Ja vielä New Yorkissa, kaikista paikoista! Sitten kuitenkin sain silmätulehduksen siitä ja homma loppui”, Pascal selitti.

THR:n yhteishaastatteluun osallistuivat myös Jeff Bridges, Kieran Culkin, Damson Idris, Michael Imperioli ja Evan Peters. Kiinnostavaa juttua piisasi, ja suosittelemmekin katsomaan videon, vaikka sillä on mittaa 50 minuuttia.

Game of Thronesin kaikki jaksot löytyvät suoratoistona HBO Maxista.

LUE MYÖS: Pedro Pascalin rooli The Mandalorianissa on pienempi kuin moni luulee