Uusimmat

The Sandmanin uusien jaksojen kuvaukset alkoivat – Netflix panttaa vielä tietoa julkaisupäivästä

https://media.netflix.com

30.06.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Sandman-sarjan kuvaukset ovat päässeet alkamaan käsikirjoittajien lakosta huolimatta.

Neil Gaimanin rakastettuun sarjakuvaan pohjautuva Sandman alkoi Netflixissä elokuussa 2022, ja myöhemmin syksyllä hitiksi nousseelle sarjalle luvattiin jatkoa. Sen jälkeen Sandmanin tiimoilta on ollut suhteellisen hiljaista.

What’s On Netflix uutisoi kuitenkin nyt, että uusien jaksojen kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla Isossa-Britanniassa Sheppertonin studiolla, missä myös suurin osa sarjan ykköskaudesta kuvattiin. Uusia jaksoja kuvataan ilmeisesti myös Dorsetissa kuuluisan Durdle Door -kivimuodostelman lähettyvillä.

Hollywoodin käsikirjoittajien lakko on laittanut useita elokuva- ja tv-tuotantoja tauolle, mutta Sandmanin kuvaukset on ilmeisesti voitu aloittaa ilman käsikirjoittajan paikalla oloa. Gaiman on itsekin ollut äänekäs käsikirjoittajien oikeuksien puolustaja, mutta hänen mukaansa Sandmanin käsikirjoitukset saatiin lyötyä lukkoon toukokuussa ennen lakon alkua.

Uusien jaksojen kerrotaan kattavan Gaimanin Sandman-alkuperäisteoksista osat 4 (Season of Mists) ja 7 (Brief Lives). Tutuista näyttelijöistä mukana odotetaan olevan ainakin Tom Sturridge, Kirby Howell-Baptiste, Gwendoline Christie ja Vivienne Acheampong. Netflix ei ole vielä julkistanut uusia näyttelijäkiinnityksiä, mutta uusissa jaksoissa tullaan näkemään ennennäkemättömistä hahmoista muun muassa Delirium, Destiny, Destruction ja Wanda.

Netflix ei ole vielä vahvistanut uusien jaksojen julkaisuajankohtaa, mutta nyt alkaneiden kuvausten perusteella niitä voidaan odotella mahdollisesti joskus vuoden 2024 aikana.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Sandman onnistuu lähes mahdottomassa