UUSIMMAT

The Sandmanista tuli hitti Netflixille – Uutuussarja nousi TOP 10 -listan kärkeen ja arviotkin ovat olleet kehuvia

09.08.2022 08:55 Tatu Junni

Neil Gaimanin sarjakuvaan pohjautuvaa The Sandman -sarjaa odotettiin pelolla, mutta kyseessä ei ollutkaan fiasko. Ei ainakaan useimpien katsojien mielestä.

Netflixissä julkaistu fantasiadraama The Sandman on saanut pääsääntöisesti kehuja:

IMDb:ssa The Sandmanin arvosanojen keskiarvo on tällä hetkellä keskivertoa parempi: 8,0/10. Ääniä on annettu tähän mennessä 26 000.

Rotten Tomatoesissa 67 kriitikosta 87 prosenttia on pitänyt Sandmania onnistuneena eli ”tuoreena”. Niin sanottujen tavallisten katsojien keskuudessa luku oli liki sama (86 prosenttia) reilun tuhannen äänen jälkeen.

Metacriticissä Sandman on kerännyt kiitosta myös, mutta vähemmän kuin IMDb:ssa ja Rotten Tomatoesissa: kriitikkojen arvosana on 27 arvion perusteella 66/100, ja käyttäjien arvosana 128 äänen jälkeen 6,5/10.

Muropaketin toimituksessa mielipide Sandmanista on jakautunut, mutta arviossamme totesimme sarjan paremmaksi kuin osasimme odottaa:

Arvostelu | The Sandman onnistuu lähes mahdottomassa – Uusi Netflix-sarja on tehty Neil Gaimanin sarjakuvaa kunnioittaen

Yleisö löysi The Sandmanin jo avausviikonlopun aikana: kuten eilen kerroimme, sarja nousi jo kättelyssä TOP 10 -listan kärkeen.

Muropaketin uusimmat