The Witcher -pelien Geraltin ääninäyttelijä kertoi mielipiteensä Netflixin sarjasta

08.01.2020 11:50 | Muropaketin toimitus | 1

Noiturin alkuperäinen ääninäyttelijä kertoo viimein oman mielipiteensä Netflixin hittisarjasta.

The Witcher on tullut useimmille tutuksi CD Projekt Redin ylistettyjen toimintaroolipelien välityksellä. Siksi useille pelaajille ääninäyttelijä Doug Cockle on päähahmo Geraltin alkuperäinen ja oikea näyttelijä.

Nyt Comic Book kertoo, että Cockle on saanut viimein katsottua koko Netflixin hittisarjan, jossa saman roolin hoitaa vakuuttavasti Henry Cavill. Cockle kertoikin oman mielipiteensä tuoreeltaan Twitterissä.

”Rakastan sitä”, Cockle hehkuttaa. ”Aikahypyt ovat haasteellisia, mutta kaikki palaa hienosti kokoon lopussa. Taitavat näyttelijät esittävät päähahmoja erinomaisesti, ja maailma on toteutettu rakkaudella.”

Aiemmin oman tuomionsa Henry Cavillin tähdittämästä The Witcheristä antoi myös alkuperäiset Noituri-kirjat kirjoittanut Andrzej Sapkowski. Cocklen twiitin näet alta.

Keskustelu

Rakastan sitä”, Cockle hehkuttaa. ”Aikahypyt ovat haasteellisia, mutta kaikki palaa hienosti kokoon lopussa. Taitavat näyttelijät esittävät päähahmoja erinomaisesti, ja maailma on toteutettu rakkaudella.”

Palaa kokoon? Pikemminkin palaa poroksi. Henkilö joka ei usko kohtaloon yhtäkkiä uskookin kohtaloon ja sarja loppuu siihen kun kaksi kolmesta päähenkilöstä vihdoinkin kohtaa ja ovat tietenkin kuin vanhoja tuttuja vaikkeivat käytännössä tunne kuin nimeltä. Koskaan ei kuitenkaan kerrottu miksi näiden kohtaaminen nyt lopulta oli niin tärkeää, varsinkin kun kummatkin tuntuivat ihan hyvin tulevan toimeen yksinäänkin.

Aikahypyt olivat kaikkein ärsyttävin osuus kun niissä meni aivan turhaa energiaa kronologian päättelemiseen, joka ei lopulta ollut mitenkään vaikeaa vaan lähinnä turhauttavaa. Paljon olisi pelastanut jos niissä olisi ollut perinteiset "20 vuotta sitten"-tms maininnat ja ne olisi niputettu pidemmiksi koko jakson kestäviksi pätkiksi. Lisäksi ei olisi haitannut jos hahmot olisivat olleet enemmän uskollisia pelien vastineilleen, ainakin siihen saakka että osaa jotenkin yhdistellä nimet oikeille paikoille ilman googlen apua.

Kuitenkin peilattuna nykysarjojen yleiseen tasoon, en voi sanoa itsekään sarjaa varsinaisesti vihanneeni.

Muropaketin uusimmat