The Witcher -pomo selitti, miksi Geraltin seikkailut jatkuvat Netflixissä, vaikka Henry Cavill jättääkin sarjan

25.05.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Henry Cavill jättää Geraltin roolin kolmannen kauden jälkeen. Jatkossa The Witcher -sarjan pääosassa nähdään Liam Hemsworth.

Netflixin hittisarja The Witcher jatkuu kolmannen kauden myötä tänä kesänä, mutta tämä kausi tulee olemaan pääosaa esittävän Henry Cavillin viimeinen kerta Geraltin roolissa. Mahdollisilla tulevilla kausilla hahmoa esittää Liam Hemsworth.

The Witcherin showrunnerina toimiva Lauren Schmidt Hissrich kertoo Total Filmin haastattelussa (Colliderin kautta), miksi Geraltin seikkailuja jatketaan, vaikka fanisuosikki Cavill jättää sarjan.

“Meillä oli mahdollisuus antaa Geraltin mennä ja lopettaa sarja. Mutta emme halua tehdä niin, sillä meillä on niin paljon tarinoita vielä kerrottavana. Jos olisimme korvanneet Geraltin jollakin toisella noiturilla, olisimme joutuneet menemään täysin kirjojen tarinan ulkopuolelle, enkä usko, että kukaan olisi halunnut sitä”, Schmidt Hissrich selittää.

Hän myöntää, että Hemsworthilla on suuret saappaat täytettävänään.

“Hänellä on kuitenkin valtavasti energiaa ja intoa tähän. Tämä on tietenkin täysin uusi kappale meille ja siihen liittyy paljon tunteita. Mutta lopulta rakastamme sitä, mitä olemme tekemässä. Ja siispä jatkamme tekemistä.”

Puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamia, Geraltin tarinaa kertovia Noituri-romaaneja on julkaistu kaikkiaan kuusi kappaletta. Näiden lisäksi hän on kirjoittanut aiheesta lukuisia novelleja.

The Witcherin kolmas kausi julkaistaan Netflixissä kahdessa osassa. Ensimmäinen osa on tulossa suoratoistoon 29. kesäkuuta, toinen osa 27. heinäkuuta.