Uusimmat

“Thor: Love and Thunder saattaa olla viimeinen Marvel-elokuvani”, ilmoitti Chris Hemsworth

17.06.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Chris Hemsworthin tähdittämä Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa 6. heinäkuuta. Hänet nähdään myös Netflixissä juuri julkaistussa tieteiselokuvassa Spiderhead.

Chris Hemsworth on nyt muutaman viikon vielä normaaliakin kuumempi nimi, sillä hänet voi nähdä tänään Netflixissä julkaistussa scifileffassa Spiderhead sekä heinäkuun alussa valkokankailla julkaistavassa, Taika Waititin ohjaamassa Thor: Love and Thunderissa.

Täydellisesti Thorin rooliin aikoinaan roolitettu Hemsworth ei kuitenkaan välttämättä aio näytellä Marvelin ukkosenjumalaa eläkkeeseen asti. Itse asiassa hän jopa uumoilee The Wiredin haastattelussa, että nyt julkaistava Thor 4 voi olla hänen viimeinen Marvel-elokuvansa.

“Viimeisin kuvaamani Marvel-elokuva oli Thor: Love and Thunder ja se saattaa myös olla viimeinen Marvel-elokuvani, enpä tiedä. Se oli villi, hauska ja sekopäinen kokemus, niin kuin Taika Waititin elokuvat aina ovat. Olen esittänyt hahmoa nyt kymmenen, yksitoista vuotta, ja joka kerta se on ollut uutta ja jännittävää, eikä tämä eronnut siitä mitenkään. Se tuntui tuoreelta ja siltä, että yritämme tehdä jotain sellaista, mitä emme ole tehneet aiemmin. Taikan sanoin, se on kaheli ja villi romanttinen komedia avaruudessa”, Hemsworth kertoo.

Tästä ei kuitenkaan kannata hypätä siihen johtopäätökseen, että Thor 4:ssa Hemsworthin Thor tapettaisiin pois ja korvattaisiin Natalie Portmanin Thorilla. Myöhemmin samassa haastattelussa hän nimittäin kommentoi, että rakastaa Thorin hahmoa ja haluaa jatkaa sen esittämistä, mikäli katsojat niin haluavat.

Katso koko haastattelu tästä videosta: