Uusimmat

Thor-pahiksen näyttelijän mukaan Marvel huijasi hänet rooliin: ”Kukaan ei kertonut millaista se on”

20.11.2017 08:44 Muropaketin toimitus

Thor: The Dark Worldissa hääräsi pahiksena Christopher Ecclestonin esittämä Malekith Kirottu. Nyt myös The Othersista ja Elisabetista tuttu näyttelijä on kritisoinut tapaa, jolla Marvel Studios houkutteli hänet rooliin.

Kuten nokkelimmat Muropaketin lukijat varmasti osaavat arvatakin, ei Michael Eccleston näytä syntyjään samalta kuin Thor: The Dark Worldissa (2013). Pimeäksi keijuksi muuntautuminen vaati tuntien maskeeraamisen, eikä Eccleston muistele noita sessioita järin suurella lämmöllä.

Graham Nortonin radiohaastattelussa Christopher Eccleston kertoi, ettei Marvel kertonut hänelle etukäteen, miten pitkään rooliin astumisen veisi jokaisena kuvauspäivänä.

”Parina ensimmäisenä päivänä homma vei noin 7-8 tuntia. Loppujen lopuksi pääsimme kuuteen ja puoleen tuntiin. Siinä tehtiin pitkä päivä töitä ennen kuin mitään päästiin kuvaamaan”, Eccleston muisteli. Näyttelijän mukaan hänen piti istua alas aamuneljältä ja pääsi pois maskeeraajan pakeilta noin 10.30.

Christopher Ecclestonin mukaan tällainen säätäminen sai hänet vakavasti pohtimaan, oliko vaiva maksetun palkkion väärti.

”Marvel oli epärehellinen, kun se ei koskaan kertonut miten paljon maskeerausta rooli vaati. En muistele sitä hommaa järin hyvällä”.

Spoilaamatta Thor: The Dark Worldin loppua sen enempää, Malekith ei ole tällä tietoa palaamassa valkokankaalle. Kaikesta päätellen Eccleston on asiaan vain tyytyväinen.

Thor: The Dark Worldin ensi-illan aikoihin Malekithin näyttelijä kertoi roolistaan seuraavaa: