UUSIMMAT

Thor: Ragnarok -ohjaaja paljasti yhden asian, joka jäi harmittamaan vuoden 2017 Marvel-elokuvassa

28.06.2022 13:42 Muropaketin toimitus

Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut Thor: Ragnarok sai erinomaisen vastaanoton, ja moni pitää sitä edelleen yhtenä Marvel Studiosin parhaista elokuvista. Ohjaaja Taika Waititi ei ole elokuvaansa kuitenkaan täysin tyytyväinen.

Varietyn haastattelussa Taika Waititi kertoo lukeneensa Thor: Ragnarokia tehdessä Jason Aaronin kirjoittamia Thor-sarjakuvia, joissa Jane Foster muuttuu uudeksi Thoriksi.

”Juttelimme aina siitä, miten siisti tarina se oli. Ragnarokia tehdessä olin harmissani siitä, kun Natalie [Portman, Jane Fosterin näyttelijä] ei voinut olla osa elokuvan tarinaa. Kun Marvel sitten ilmoitti haluavansa tuoda Janen takaisin, kävi se järkeen”, Waititi selitti.

Jane Foster on siis vahvasti mukana Thor: Love and Thunder -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 6. heinäkuuta.

Viimeksi Natalie Portmanin roolihahmo on nähty valkokankaalla vuoden 2013 Thor: The Dark Worldissa, jossa hän oli lähinnä neito pulassa.

Love and Thunderissa on ihan toinen ääni kellossa.

”Jane on nyt Mighty Thor, hän tarttuu nyt vasaraan ja tämä hahmo kehittyy nin, että hänestäkin tulee sankari”, Taika Waititi selvensi.