THR: Henry Cavill lopettaa Teräsmiehen esittämisen DC Comicsin elokuvissa

12.09.2018 17:26 | Muropaketin toimitus

Superman

The Hollywood Reporter on räjäyttänyt tänään pommin uutisellaan: Teräsmiestä kolmessa DC Comics -leffassa esittänyt Henry Cavill on jättämässä roolinsa.

Man of Steelistä, Batman v Superman: Dawn of Justicesta ja Justice Leaguesta tuttu Henry Cavill ripustaa punaisen viittansa naulaan, uutisoi The Hollywood Reporter.

Lehden tietojen mukaan Warner Bros. Pictures olisi halunnut Henry Cavillin cameo-rooliin Shazam!-supersankarielokuvaan, joka saa ensi-iltansa keväällä 2019. Yhteistä säveltä ei kuitenkaan osapuolten välille löytynyt, ja nyt koko Cavillin ura Teräsmiehenä näyttää epätodennäköiseltä.

Huhujen mukaan Henry Cavill ei ole tyytyväinen siihen, miten Warner Bros. aikoo keskittyä Teräsmiehen sijaan Terästyttöön. Teini-ikäinen sankari on saamassa oman elokuvansa, mutta Man of Steel 2 on sen sijaan edelleen jäissä vuosien odotuksen jälkeen.

THR:n anonyymit lähteet eivät ole täysin yksimielisiä siitä, miksi Cavill ei Shazam!:ssa esiinny. Yhden mukaan kyse on aikatauluongelmista, toisen mukaan taustalla on jotain vakavampaakin. Näyttelijä tai studio eivät ole suostuneet vielä tilannetta kommentoimaan.

Ihan tyhjän päälle ei Henry Cavill jää, vaikka supersankarihommat jäisivätkin. Hiljattain Cavill esiintyi Mission: Impossible – Falloutissa ja nappasi roolin Netflixin odotetusta The Witcher -sarjasta.

Muropaketin uusimmat