Tiesitkö: Nämä X-Men-elokuvien hahmot olivat salaa sukua keskenään – Asiaa ei koskaan valkokankaalla vahvistettu

02.06.2020 07:59 | Muropaketin toimitus

X-Men-sarjakuvat ovat parhaimmillaan melkoista saippuaoopperaa, kuten etenkin Chris Claremontin tarinoita lukeneet hyvin tietävät. Valkokankaalla ei oltu ihan yhtä kauniita ja rohkeita.

Ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottaja Simon Kinberg on paljastanut IGN:lle, että X-Men: First Classissa (2011) nähty Azazel-mutantti (Jason Flemyng) oli tosiasiassa Jennifer Lawrencen esittämän Mystikon isä.

Elokuvissa Mystikko ei kuitenkaan koskaan saanut tietää sukulaissuhteestaan pirulliseen mutanttiin, sillä Azazel kuoli ennenaikaisesti First Classin ja X-Men: Days of Future Pastin (2014) välissä.

Sarjakuvien puolella Azazel ja Mystikko ovat olleet rakastavaisia, joten – taas kerran – 20th Century Fox lähti rukkaamaan lähdemateriaalia reippaalla kädellä.

Vuonna 2000 käynnistyneen X-Men-elokuvasarjan viimeinen osa, X-Men: Dark Phoenix, ilmestyi vuosi sitten.

Tänä vuonna – tällä tietoa elokuussa – julkaistaan vielä spin-off-elokuva The New Mutants, mutta sen jälkeen Ryhmä-X:n ystävät voivat siirtyä odottelemaan vuosikymmenen loppupuolta, jolloin mutanttijengi todennäköisesti siirtyy seikkailemaan Marvel Studiosin maailmaan Kostajien ja muiden supersankareiden rinnalle.